Ingyenes kiszállítás 38.000 Ft felett!

Blog

3 tipp ajándék ruha vásárláshoz

2023.07.27 09:04
3 tipp ajándék ruha vásárláshoz

Az ajándék ruha vásárlás nem is olyan nehéz, ha betart néhány íratlan szabályt. Webáruházunk bármelyik darabjából nagyszerű meglepetés válhat!

Azt szokták mondani, hogy nem illik ruhát adni ajándékba, de legalábbis nem érdemes, hiszen nagyon jól kell ismerni a másikat ahhoz, hogy a meglepetés valóban betaláljon. Ám pont emiatt elképesztő figyelmességről árulkodik, ha az ajándék sikert arat, így aztán közeli ismerősök esetén mindenképpen megér egy próbát.

A ruha stílusos és egyben praktikus ajándék, ráadásul egy nőnek sosem lehet elég csinos darab a szekrényében. Választani azonban nem könnyű, hiszen egészen más a helyzet, mint akkor, amikor saját magának vásárol valamit. Akkor mégis hogyan érdemes nekilátni a válogatásnak? Ehhez hoztunk most néhány tippet!

1. Fontos, hogy tisztában legyen a mérettel!

ajándék ruha vásárlásAkár túl kicsi, akár túl nagy a ruha, ha valahol nem passzol méretben, az bizony nagyon kellemetlen tud lenni Önnek és annak is, akit meglepett. Az első számú szabály tehát, hogy addig ne is álljon neki a válogatásnak, míg nem bizonyosodott meg arról, milyen méret kell, enélkül valóban kockázatos az ajándék ruha vásárlás.

Ha van egy kis rutinja, akár ránézésre meg tudja állapítani, hányas méret kell, de ha nem bízik magában ilyen téren, óvatosan rá is kérdezhet. Vannak azonban olyan szemfüles hölgyek, akik ilyenkor egyből gyanút fognak, így ha teheti, kukkantson be a az illető szekrényébe vagy válasszon bővebb fazonú ruhát, például egy divatos tunikát, aminél nem gond pár centi eltérés.

2. Ne feledje, ezúttal nem magának választ!

Az ajándékban mindig benne van egy kicsit maga az ajándékozó, ugyanakkor most meg kell próbálnia kizárni a saját ízlését. Ha távol áll Öntől az a stílus, amit a megajándékozni kívánt személy kedvel, próbáljon kézzelfogható szempontokra támaszkodni, például színekre vagy anyagokra, így könnyebb lesz függetleníteni magát attól, amit lát.

Idézze fel, milyen ruhadarabokat látott már az illetőn, és figyeljen az elejtett félmondatokra, hiszen könnyen lehet, hogy kap egy kis segítséget. Gondolja át azt is, mikor lesz alkalom viselni a ruhát, hiszen hiába választ például egy extravagáns koktélruhát, ha hölgy inkább otthon ülős típus, így a meglepetés a szekrény mélyén végzi.

3. Ha bizonytalan, készüljön praktikus megoldásokkal!

ajándék ruha vásárlásHa úgy érzi, hogy az ajándék ruha vásárlással nagy fába vágta a fejszéjét, mégis ragaszkodik az ötlethez, kezdjen valami egyszerűbbel. A kiegészítőkkel szinte lehetetlen mellélőni, lehet a meglepetés például egy öv vagy akár táska, és ha ez a meglepetés sikert arat, legközelebb talán már bátrabb lesz.

Jó, ha felkészül, hogy a legnagyobb jóindulat és minden előkészület ellenére előfordulhat, hogy a ruha nem nyeri el a megajándékozott személy tetszését vagy nem stimmel a méret. Erre az esetre mindenképpen tegye félre a számlát, hiszen annak birtokában egy rövid időn belül még egyszerűen vissza lehet cserélni a ruhát.

Meggondolta magát a ruhavásárlással kapcsolatban, és mégis inkább biztosra menne? Semmi gond, ebben az esetben a legjobb, ha ajándékutalványt választ meglepetésnek, amit a hölgy olyasmire vásárolhat le, ami minden szempontból megfelel neki. Nem kell aggódni méret, sem ízlés miatt, az egyetlen dolga, hogy kiválasztja az utalvány értékét.

Nos, reméljük, ez a néhány tipp meghozta a kedvét az ajándék ruha vásárláshoz, és friss lendülettel vág bele a válogatásba. Ha nagyvonalakban már megvan az elképzelése, nézzen körül webáruházunkban, ahol csupa stílusos, igazán nőies darab és persze többféle utalvány is helyet kapott!