Ingyenes kiszállítás 38.000 Ft felett!

Blog

Gyerekruha webáruház kisokos

2023.08.29 08:49
Gyerekruha webáruház kisokos

Gyerekruha webáruházból öltöztetni a lurkót egyenlő a nagybetűs kényelemmel, de vajon hogyan érdemes választani? Ehhez mutatunk most pár tippet!

A gyerkőcöknek tervezett ruhadarabok imádnivalók, azt azonban minden szülő pontosan tudja, hogy az üzleteket járni igazi rémálom. A véget nem érő válogatás, a ruhapróba gyötrelme és persze a kígyózó sorok is megnehezítik a vásárlást, és erre a tortúrára általában minden évszakváltásnál sort kell keríteni. Nem túlzás hát azt állítani, hogy az online világ térnyerésének egyik legnagyobb győztesei az anyukák és apukák.

Gyerekruha webáruházból rendelni nem csak elképesztően kényelmes, de összehasonlíthatatlanul gyorsabb is, mint az üzleteket járni. A kapkodás és bosszankodás a múlté, az átgondolt válogatásnak köszönhetően pedig az egész vásárlás abszolút eredményes. Ugyanakkor ha valaki még sosem próbálta, könnyen lehet, hogy nehézségekbe ütközik, hiszen egész más így ruhát venni, ezért szeretnénk egy kicsit segíteni.

A gyerekruhák méretezésének titkai

gyerekruha webáruházMivel nincs ruhapróba, érdemes elmélyülni a méretezés kérdéseiben, hiszen a gyerekruha webáruházban csupán néhány szám jelenti a támpontot. A mérce mindig a testmagasság centiméterben megadva. A méretezés többnyire 50-essel kezdődik, ez a baba méret, ami aztán szépen sorban hatosával, azaz 6 centiméterenként növekszik. Bár a méretezéshez szokás életkort is társítani, nem célszerű kizárólag erre hagyatkozni, hiszen a növekedés üteme igen eltérő lehet.

Tippek a helyes méret kiválasztásához

A csemeték szinte egy szempillantás alatt nőnek pár centimétert, ezért mindenképpen ajánlott mérettáblázatot használni ahhoz, hogy tökéletesen álljon az új ruhadarab. Erre vonatkozó információt nem csak a termékleírásokban lehet találni, ott vannak a különféle internetes fórumok, ahol a szülők tapasztalatot cserélhetnek ilyen témában is. Mint mindenben, ebben is van aranyszabály; a ruha inkább legyen egy-két számmal nagyobb, abba biztosan belenő a lurkó.

Amit fontos tudni, hogy az egyes márkák számozásai között óriási különbségek lehetnek, ezért egy szezonon belül sem célszerű az épp aktuálisnak ítélt méretre hagyatkozni, ha több webáruház van kiszemelve. A legjobb megoldás annál a márkánál maradni, aminek a számozásával kapcsolatban már van saját tapasztalat, hiszen így szinte lehetetlen mellélőni a méretválasztással.

A divat is lehet szempont a rendelésnél?

gyerekruha webáruházSokak szerint a gyerekdivat csupán hóbortos szülők találmánya, de biztos, hogy érdemes ennyivel lezárni a kérdést? Tény, hogy az apróságoknál még kevésbé számít, hogyan néz ki egy-egy ruhadarab, viszont óvodás korra kialakul a gyerkőcök saját ízlésvilága, a kiskamaszoknak pedig már nagyon határozott elképzelésük van arról, mit viselnek szívesen. Egy kedvenc szín vagy mesefigura mindent eldönthet, ezért a gyerekruha webáruházat érdemes együtt böngészni.

Felkészültnek érzi magát a rendelésre? Nálunk a legkiválóbb minőségű MAYORAL gyerekruhák kaptak helyet, melyek között ott a Mini, 2-9 éveseknek tervezett széria és a Junior, ami nagyobbaknak, 10-14 éveseknek szól. Valamennyi ruha olyan anyagból készül, amit kényelmes viselni, tartósságuknak köszönhetően pedig szinte lehetetlen elnyűni őket. A MAYORAL gyerekruhák vidámak és stílusosak, épp olyanok, amilyet szeretnek viselni a kicsik.

Fedezze fel gyerekruha webáruházunk kínálatát, és meglátja, innentől csak így szeretne majd vásárolni! Ha bizonytalan valamiben, akár csak egy üzletben, tőlünk is bátran kérdezhet, szívesen segítünk megtalálni a lurkó számára legjobb darabokat. Várjuk megkeresését!