38.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás DÍJTALAN!

Blog

Milyen a jó gyerekruha?

2023.03.22 12:06
Milyen a jó gyerekruha?

Az összes gyártó állítja, hogy ismeri a tökéletes gyerekruha titkát, de a lényeg, hogy Ön tudja, mi jó a csemetének, ezért összeszedtük, mire érdemes figyelnie!

Minden szülő a legjobbat szeretné gyermekének, a gyártók pedig éppen ezt ígérik, ám a ruhaválasztás mégsem ilyen egyszerű. Nem érdemes az árcédula alapján dönteni, ahogyan a hangzatos szlogeneknek sem feltétlenül kell hinni, a kérdés az, hogy mi szolgálja a gyerkőcök igényeit? Szerintünk a MAYORAL gyermekdivat cégfilozófiája és termékpalettája erre a kérdésre adja meg a választ, de hogy ez pontosan mit jelent, ahhoz tudni kell, milyen is a jó gyerekruha. Nézzük!

Kényelem mindenekfelett

Mi, felnőttek olykor hagyjuk, hogy a stílus legyőzze a kényelmet, és kompromisszumot kötünk egy-egy olyan ruhadarabbal, amiről előre tudjuk, hogy nem fogjuk benne komfortosan érezni magunkat. A lurkóknál azonban szóba sem jöhet ilyesmi, hiszen ők igazi kis örökmozgók, a legfontosabb feladatuk pedig a játék, amit akkor élveznek igazán, ha jól választunk nekik ruhát. Mi a kényelmes gyerekruha két legfontosabb ismertetőjegye?

  1. Remek alapanyag: A legjobb dolgokat mindig a természet adja, és ez az anyagok terén sincs másképpen, ezért az egyik legjobb választás a pamut. Kellemes a tapintása, és mivel jól szellőzik, nem izzadnak bele a kicsik, egy ilyen ruhadarab tehát komfortos tud maradni önfeledt játék közben is.
  2. Kiváló szabás: Ahhoz, hogy semmi ne vessen gátat a szaladgálásnak, kúszásnak és mászásnak, egyrészt jó fazonra, másrészt erős varrásra van szükség. A kisebbek esetében fontos, hogy ne legyenek olyan díszek a ruhán, amik belegabalyodhatnak valamibe, ilyenkor a kevesebb több, később pedig jöhetnek az izgalmasabb megoldások is.

Egy jó minőségű ruhán alig-alig látszik meg, hogy használt, talán csak a legnagyobb kedvenceken, amiket nem győzünk újra és újra mosni. Ami megőrzi eredeti állapotát, az jó lehet később a kistestvérnek vagy egyszerűen el lehet adni, amikor a gyerkőc kinőtte. Inkább álljon kevesebb darabból a ruhatár, de azok legyenek igazán jó gyerekruhák, ezzel jár jól a csemete és valljuk be, mi magunk is.

Na és mi lesz a stílussal?

MAYORAL gyermek divatMindezek után joggal merülhet fel a kérdés, hogy a kicsiknek talán nem jár a divatos megjelenés? De bizony, erről sem szabad megfeledkezni, itt azonban egy kicsit el kell engednünk a saját meggyőződésünket és az előzőekhez hasonló észérveket is. Hagynunk kell, hogy a lurkók érvényesüljenek, mert ami felnőtt szemmel jól néz ki, az csöppet sem biztos, hogy a gyerekek tetszését is elnyeri.

A kicsik a színes, vidám ruhadarabokat szeretik, a kiskamaszoknak pedig már kialakulóban van a saját ízlésük, aminek teret kell engedni. Ezeket kell előtérbe helyeznünk, amikor vásárolunk, és éppen ezért a legjobb, ha ebbe a csemetét is bevonjuk - persze csak amennyire a helyzet és a lehetőségek engedik. Tehát a jó gyerekruha ízléses és követi a trendeket, de egészen másképp, mint azok a ruhadarabok, amiket magunknak választunk.

Miért éppen MAYORAL gyermekdivat?

MAYORAL gyermek divatA MAYORAL GROUP célja nem az, hogy behálózza a gyerekruha piacot, mégis ezt teszi, egyszerűen azért, mert folyamatos fejlődésre törekednek, így ruháik az elvárt minőséget tudják nyújtani. Egyszerre kényelmesek és divatosak, ezzel pedig a gyerkőcök kimondatlan igényeit szolgálják, és ez az, amivel az anyukákat, apukákat is meggyőzik. Szerintünk a MAYORAL valóban ismeri a tökéletes gyerekruha titkát, ezért forgalmazzuk éppen ezeket a termékeket.

A MAYORAL gyermekdivat Mini szériája csupa játékosság, a Junior pedig egy picit elegánsabb és komolyabb, de mindegyiknek megvan a maga egyedi stílusa, amivel belopja magát a szívekbe és a ruhatárakba. Ha Ön is szeretné néhány új ruhával meglepni gyermekét, nézzen szét webáruházunkban, kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal!