38.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás DÍJTALAN!

Blog

Molett divat ruhák széles választékban!

2021.10.29 11:23
Molett divat ruhák széles választékban!

Molett divat ruhák azoknak, akik számára a konfekció nem nyújt megoldást, és egyediségre törekszenek!

Napjainkban a hölgyek hatalmas kínálatból válogathatnak, amikor néhány új ruhadarabbal szeretnék gazdagítani a ruhatárukat, ám azok már sokkal kevésbé előnyös helyzetben vannak, akik számára a konfekció méretek nem felelnek meg. A magabiztos megjelenés és csinos öltözék viszont minden nőnek jár, de szerencsére akad néhány márka, amely molett divat ruhákat is gyárt, sőt, olyan is, amely kizárólag ezt a vonalat erősíti.

Tény, hogy a teltebb hölgyeknek jobban meg kell válogatniuk, hogy mit vesznek fel, hiszen ami egy modellalkaton jól mutat, az rajtuk nem biztos, de léteznek olyan molett divat ruhák is, amelyek képesek minden igénynek eleget tenni. A testalkatot mindenképp figyelembe kell venni akkor, amikor ruhát választunk, ezért lényeges, hogy pontosan ismerjük a saját testünket, és azt is tudjuk, hogy milyen összhatást szeretnénk elérni.

Alapvetően háromféle testalkat létezik: az alma, a körte és a homokóra, a molett divat ruhákat pedig eszerint kell válogatni, hiszen ami egy homokóra alkatú hölgynek jól áll, az egy alma alkatúnak biztosan nem fog. A következő lépés, hogy eldöntsük, mit szeretnénk takarni, és mit inkább kihangsúlyozni; ez ugyanis meghatározza a fazont. Ezek után következhetnek a színek és a minta; a sötét színek slankítanak, a világosak kiemelnek, a nagy méretű minták pedig még jobban kihangsúlyozzák az alakot. Ez persze nem jelenti azt, hogy a molett divat ruhák között kizárólag fekete darabokat lehet találni; épp ellenkezőleg!

Kínálatunkban számos molett divat ruhát találhat, plus size kollekciónk ugyanis pontosan azoknak a hölgyeknek szól, akik a konfekcióméretekkel nem elégedettek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a molett divat ruhák iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!