Ingyenes kiszállítás 38.000 Ft felett!

Blog

Női ruha webáruházunkban színes a ruhapaletta

2023.04.26 16:21
Női ruha webáruházunkban színes a ruhapaletta

A női ruha webáruházunk egy teljesen új ruhatár összeállításához is nyitva áll a vásárlók előtt. Tegyen szert csakis Önhöz illő gardróbra!

A ruhatára rengeteget elárul egy nőről. Talán emiatt sem véletlen, hogy a hölgyek közül nagyon sokan különös gondot fordítanak arra, hogy mi kerül a szekrényükbe. Az öltözködéssel kommunikálni lehet a világ és mások felé, szavak nélkül közölni számos dolgot. Mit üzen az öltözék? Először is önkifejezést jelent, megkülönböztetést másoktól, kiemelkedést az átlagból. Azok, akik szeretik gondosan megtervezni, hogy minden nap mit vesznek fel és ügyelnek az egyes darabok összeillőségére, azoknak fontos, hogy elmondják, aznap éppen milyen hangulatban vannak, milyen árnyalatai vannak a személyiségüknek, milyen stílust éreznek magukénak.

Ruhát választani tehát sokféle módon lehet, praktikum alapján vagy stílushoz, de akár színtípushoz illően is. Az igazán tudatos ruhavásárlók tisztában vannak azzal, hogy milyen ruhadarabok, anyagok, fazonok, árnyalatok azok, amiket viselhetnek. Az alakjuk, a magasságuk és a színeik alapján is válogatnak a ruhák között. A színek senkit nem hagynak hidegen, mindenkinek van kedvence, mindenki hanyagol olyan árnyalatokat, amik nem tetszenek neki. Azt nagyon könnyen ki lehet deríteni, hogy a tetszésen túlmenően milyen színekben mutat ragyogóbban valaki a többi árnyalathoz képest.

Színből nem mindegy milyet visel

női ruha webáruházAz alapruhatárat érdemes úgy megalkotni, hogy a saját színtípusát veszi alapul. Mit jelent ez? Amit szeretünk és ami tetszik nekünk az sajnos lehet, hogy nem áll olyan jól rajtunk. Bizonyos színek sápasztanak vagy egyszerűen csak jelentéktelenné teszi a viselőjét. Egyes, jól eltalált árnyalatok viszont ragyogóbbá tudnak tenni.

A haj, a bőr és a szemszín az alapja a négy színtípusnak. A hasonló színharmóniákkal rendelkező embereket csoportosítani tudjuk aszerint, hogy tavasz, ősz, tél vagy nyár típusok. A fő típusokon belül további csoportok vannak jelen, hiszen nem ugyanolyan jellemzőkkel rendelkezik mindenki. Az egyes alcsoportokba azok kerülnek, akik valamelyik színjellemzőben hangsúlyosabbak. Ahogyan a színeknél, úgy a haj, bőr, szem színeknél is meg lehet figyelni, hogy a meleg-hideg, világos-sötét, tompa-élénk párok valamelyik jellemzője érvényesül. 

Típushoz illőt válasszon!

női ruha webáruházTavasz: ebbe a típusba tartozókat a világos, meleg, élénk színek jellemzik. Barackos árnyalatú, rózsás bőr, arany vagy épp vöröses haj, világos szemek a tavasz típusok sajátja. Mi áll jól nekik? Válasszák az üde színeket, mint a fűzöld, a napsárga vagy a meleg színek és a halvány árnyalatokat, attól függően, melyik tavasz típust képviselik.

Nyár: ebbe a típusba tartozókat a hideg, tompa és a világos színek festik meg. A bőrük halovány, a szemük, hajuk szintén kevésbé élénk, barna árnyalatokban pompázik. Mi áll jól nekik? A fekete és a túl erős árnyalatok elnyomják a nyár típus színeit, ezért inkább az olyan ruhadarabokat vegyék fel, amik a farmerkék, tengerészkék, szürke, halványlila színeiben készültek. A hideg színekkel sem fog mellé egy nyár típus.

Ősz: ebbe a típusba tartozókat meleg, sötét, tompa színekkel lehet íni, a vöröses barnával, a meleg barnával, a lágy szemszínnel. Mi áll jól nekik? Nagyszerűen állnak nekik a földszínek, a meleg árnyalatok, a mustársárga, kávébarna vagy a terrakotta.

Tél: ebbe a típusba tartozókat az élénk,sötét, hideg színek festik meg. Ők a fehér bőrű, sötét hajú, élénk szemű típusok. Mi áll jól nekik? Stílusosan a jeges színek illenek a megjelenésükhöz, ezért jó választás a fehér, a türkiz vagy a kék sötétebb és jellegzetesebb árnyalatai. A selyemfényű anyagokat érdemes előnyben részesíteniük.