38.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás DÍJTALAN!

Blog

Plus-size ruhák – mert nem minden nő egyforma

2020.12.16 11:02

A nők teste különbözik, és erre mostanában a divattal foglalkozó cégek is kezdenek ráébredni. Végre! A plus-size kifejezés szép lassan beépült a köztudatba, és ma már senki sem csodálkozik, ha a kifutón egy molettebb modellt lát, bár van még mit javítani a helyzeten, hiszen ugyan Palvin Barbarát plus-size modellként írják le, de ez nem jelenti azt, hogy valóban az is. Egy, az átlagostól eltérő testalkatú nőnek éppen emiatt nehéz ruhát vásárolni, ha divatosan szeretne öltözni, de ezen szerencsére sok helyen változtattak már; mi is kínálunk plus-size ruhákat vásárlóinknak, hogy minden évszakban kényelmesen és egyszerűen tudják beszerezni azokat a ruhadarabokat, amelyekben jól érezhetik magukat.

Plus-size ruháinkat azonban nem csak a teltebb idomokkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szereti a lezserebb fazonokat, a kényelmes tunikákat és az elegáns, csinos ruhákat. Mindegy, hogy hétköznapi viseletről, vagy alkalmi ruháról van szó, hiszen nálunk többféle típusú ruhadarab beszerezhető, méghozzá kedvező áron és kiváló minőségben.

Annak sem kell aggódnia, aki extra nagy méretet keres, hiszen nálunk a legnagyobb méretben is kaphatóak olyan plus-size ruhák, amelyek elrejtik, amit kell, de kiemelik az előnyös részleteket. Ha szeretnél nőiesen és csinosan öltözködni, de úgy, hogy nem kényszeríted magad a fast fashion boltok meglehetősen egysíkú választékára, nálunk a helyed! Nem csak megfelelő méretű ruhadarabokhoz juthatsz hozzá, ha webáruházunkat választod, hanem változatos, színes, minden alkalomra megfelelő ruhákkal töltheted meg a szekrényedet, és mindezt ráadásul olcsón!

Ez utóbbit azért kell kiemelnünk, mert a plus-size ruhák ára többnyire lényegesen magasabb, mint a normál méretezésűeké. Webáruházunkban viszont ilyen megkülönböztetés sincs: mi ugyanazt az összeget adjuk meg egy kisebb és egy nagyobb méretű ruhadarab esetében is!

Amennyiben plus-size ruhákat szeretnél vásárolni, tekintsd meg kínálatunkat, válassz, majd rendeld meg a Neked tetsző darabokat néhány kattintással! Ha kérdésed lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!