Ingyenes kiszállítás 38.000 Ft felett!

Blog

Mi a méretem? A ruha mérettáblázat segít!

2021.03.29 16:50
Mi a méretem? A ruha mérettáblázat segít!

Szeretne kényelmesen és gyorsan ruhát vásárolni anélkül, hogy üzleteket kelljen végiglátogatnia, és küzdenie kelljen a tömegben az izgalmasabb darabokért? A webáruházakban való vásárlás megoldja ezt a kérdést, és ha aggódik a méretezés miatt, a ruha mérettáblázat segítségével pontosan meghatározhatja, hogy melyik méretben kell megrendelnie egy ruhadarabot.

Sokszor tapasztalhatta már mindenki, hogy az adott konfekcióméret mást jelent a különböző gyártóknál - erre jó példa a farmernadrágok széles kínálata, ahol két, elvileg ugyanolyan farmereket készítő vállalat méretezései, illetve szabásai között ég és föld lehet a különbség. Pontosan emiatt vannak úgy vele sokan, hogy ruhát csakis felpróbálás után hajlandóak vásárolni, ami persze teljesen érthető, mivel a webáruházak ruha mérettáblázatait nem tartják megbízhatónak, ám ez nagyban megnehezíti a ruhadarabok beszerzését.

Sokan csak azért nem vásárolnak ruhát webáruházban, mert félnek attól, hogy a végül megérkező termék nem fog megfelelni a méreteiknek. Ez több okból is felesleges, hiszen egyrészt szinte minden webáruházban található megbízható ruha mérettáblázat, ami alapján könnyedén eldönthető, hogy egy adott ruhadarab megfelelő lesz-e, másrészt, ha esetleg mégsem passzol, a csere is megoldható egy megfelelő nagyságú ruhára.

Cégünknél, illetve webáruházunkban is ugyanez a helyzet: ruha mérettáblázatunk tökéletesen megbízható, és ha mégsem felelne meg a kiválasztott ruha, a cserét is megoldjuk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a ruha mérettáblázatok átlagos testalkatra vonatkoznak, ahogy a gyártók szabásmintái is - legalábbis a legtöbb esetben. Persze az emberiség nagy része nem átlagos testalkattal rendelkezik, épp ezért muszáj tudomásul venni, hogy ha a ruha mérettáblázat szerint jónak is kell lennie a ruhának, az nem biztos, hogy passzol a vásárló alkatához. A csere természetesen megoldhatja a gondot, és webáruházunk erre is készen áll!

Amennyiben szeretne egyszerűen és gyorsan ruhát vásárolni, használja ruha mérettáblázatunkat, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken!